Tryggt besök!

För Margretetorps Gästgifvaregård är ni, våra gäster och såklart våra medarbetare det viktigaste. Vi bevakar och följer de ändringar av rekommendationer och riktlinjer som görs av lokala myndigheter och hälsomyndigheter.
Detta för att fortsätta arbetet med att tillhandahålla bästa möjliga säkerhet och service för er!

- För våra medarbetare är det en självklarhet att vara frisk och ha god handhygien när man arbetar, vid minsta symptom är det hemgång som gäller.

- Vi följer våra alltid höga krav på städrutiner och rutiner för handtvätt.

- I anslutning till reception, restaurang och konferenslokaler finns handsprit att tillgå och information gällande handhygien på alla toaletter, både för våra gäster samt medarbetare.

- Vi ser alltid till att bordsplacering av våra gäster följer rekommendationer och riktlinjer, så att alla har möjlighet till avstånd. Vår restaurang har flera matsalar, en härlig uteservering och vi har en fantastisk utomhusmiljö, både för att promenera och konferera i. 

- Möten och konferenser i våra lokaler, i grupper större än 50 personer är tillåtna om de är stängda och inte fritt tillgängliga. Naturligtvis gäller övriga principer kring att vara frisk, tvätta händer och att tänka på avstånd.

 

Avbokningsregler
Vi är flexibla när det gäller avbokningsregler i dessa tider, så kontakta oss för mer information vad som gäller just din bokning på 0431- 45 44 50 alt. info@margretetorp.se

Välkommen!

Få erbjudanden och tips

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

  • Svanenmärkt
  • Skånska möten
  • Svenska möten
  • Visita

Boka bord i vår restaurang Boka