Första hjälpen Utbildning

About Human Care

Med över 30 års erfarenhet inom första hjälpen och att utbilda har About Human Care en gedigen erfarenhet ! Vår önskan är att få dra vårt strå till stacken och bidra till att göra en värd till en tryggare plats att finnas i.

 

Första Hjälpen

Första Hjälpen Vuxen

Vi kan erbjuda flera typer av utbildningar i första hjälpen och HLR på vuxen, från  grundläggande utbildningar på 2 timmar till mer omfattande utbildningar på upp till 6 timmar. Den vanligaste utbildningen är 3 timmar och omfattar L-ABCDE, larma, stabilt sidoläge, HLR, avhjälpa luftvägsstopp, hantera kraftig blödning och förebygga cirkulationssvikt.

 

Första Hjälpen Barn

Även våra utbildningar i första hjälpen och HLR på barn finns som grundläggande 2 timmar till omfattande på 6 timmar. Mest efterfrågat är även här vår 3-timmarsutbildning som omfattar förebyggande av skador, L-ABCDE, larma, stabilt sidoläge, HLR, avhjälpande av luftvägsstopp, hantera kraftig blödning och förebyggande av cirkulationssvikt

About Human Care

Det är jag som är Klas Gunnarsson.

Under min tid i vården blev jag varse om hur snabbt livet kan förändras, oavsett vår ålder. Efter att ha blivit vittne till en olycka mellan en buss och personbil blev jag påmind om hur viktigt det är med livräddande kunskaper och ville sprida mina. Därför utbildade jag mig till utbildare och har utbildat inom första hjälpen i över 30 års tid. 

I dagsläget driver jag mitt eget företag – About Human Care AB – där jag utbildar inom första hjälpen och HLR för såväl vuxna som barn, samt för sjukvårdspersonal (S-HLR), samt psykologisk första hjälpen.

Jag är huvudinstruktör i första hjälpen och hjärt-lungräddning, vilket innebär att jag också utbildar nya instruktörer. Förutom detta utbildar jag också inom kommunikation och feedback; hur det är lämpligt att kommunicera i akuta situationer, eller hur man ger varandra konstruktiv feedback för att växa som grupp och individ.

Skulle du ha några frågor eller funderingar är du naturligtvis alltid välkommen att slå en signal eller skicka ett mail. Föredrar du, så finns About Human Care också i sociala medier.

 

 

Se PDF fil för innehåll och priser.

Få erbjudanden och tips

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Våra populära paket

Margretetorpspaket

Läs mer och boka

Fredagsmys

Läs mer och boka

Sommar på Gästis

Läs mer och boka

Gåspaket

Läs mer och boka

  • Svanenmärkt
  • Skånska möten
  • Svenska möten
  • Visita

Boka bord i vår restaurang Boka