Mordmysterium

Vem är mördare? Vem kan man lita på?

Hos oss kan du tillsammans med en grupp vänner eller arbetskamrater uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni äter god mat. Det finns olika Mordmysterium att välja mellan och de kan utföras på både svenska och engelska. Mordmysterium är ett roligt och spännande sätt att lära känna sidor hos dina kollegor som du inte trodde fanns.

Alla är misstänkta – en är skyldig.
Kanske är det DU som är mördaren?
Efter en introduktion får alla deltagare instruktioner om sin rollfigur och slår sig ned till middag. Det är där som gåtan ska lösas. Alla deltagare får en egen roll med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen. Runt bordet finns bl.a. Kommissarie Wallander, Pastor Ulf Smekman och den undersökande reportern Dan Guillou.
Genom att diskutera och ställa frågor till de andra ska man komma fram till vem som är mördaren. Alla får presentera sin teori om vem som är mördaren och varför han eller hon gjorde det. Varje deltagare väljer själv på vilken nivå man vill lägga sitt agerande. En instruktör finns med vid bordet och hjälper till så att handlingen går framåt. Mordmysterium är en perfekt aktivitet för dig som gillar att mingla och vill lära känna dina kollegor under lättsamma former.
Middagen blir garanterat en succé med många skratt.
Tidsåtgång 2.5 – 3.5 timmar

Kontakta oss för offert.
Minsta debitering 10 personer
Det tillkommer körersättning på 840 kr exkl. moms.


Se pdf här nedan med mer information.

Få erbjudanden och tips

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Våra populära paket

Sommar på Gästis

Läs mer och boka

Fredagsmys

Läs mer och boka

Julbordspaket

Läs mer och boka

  • Svanenmärkt
  • Skånska möten
  • Svenska möten
  • Visita

Boka bord i vår restaurang Boka