Konferens

För kreativa möten.

Margretetorp ligger med nära anslutning till E20/E6 vid Hallandsåsens södra fot i nära anslutning till Bjärehalvön.

På Margretetorp har möten varit en självklarhet i flera hundra år. Både som samlingslokal för slättens bönder och för kända författare som Fredrik Böök, Erik Lindorm och Albert Engström.

I dag har vi elva moderna konferens- och grupprum med allt som behövs för en bra mötesmiljö. Här kan ni få både en lugn och rofylld stund och en fartfylld heldag. Börja till exempel med golf, mellanlanda vid det populära smörgåsbordet och ta en promenad i vår vackra trädgård. Njut av en riktig gourmetmiddag med vin från vår egen vingård för att sedan avsluta med en drink framför brasan. Däremellan möts ni, diskuterar, demonstrerar och argumenterar – och vi ser till att ångan hålls uppe med kaffe och god fika.

Hyr hela anläggningen

Är ni ett sällskap som vill konferera avskilt och få exlusiv rätt till Margretetorps Gästgifvaregård? 
Skicka oss en förfrågan så hjälper vi till att profilera efter era önskemål.

Gör en Konferensförfrågan

Margretetorps Gästgifvaregård är medlem i Svenska Möten

Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. Svenska Möten består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige.

Svenska Möten - utvalda konferensanläggningar

Behöver du hjälp med deltagarhantering?

Svenska Möten erbjuder tjänsten "Conference Manager" som hjälper dig att följa deltagarna under hela arrangemanget. Från inbjudan, via egen webbsida med en smidig anmälan och hantering på plats samt till betalning.

Läs mer om tjänsten här

Få erbjudanden och tips
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev