Konferens

Ett av Nordens äldsta gästgifverier

Margretetorp ligger där Hallandsåsen möter den skånska slätten med vida utblickar mot Bjärehalvön, Skälderviken och Kullaberg. I gångna tider tog resenärer in här, inför eller efter den förr så vådliga färden över åsen. Man ville samla mod och kraft eller vila ut efter sina strapatser. Idag är Margretetorp ett modernt gästgiveri där det genuint gamla fortfarande står i centrum. Gården är helt byggd i korsvirke och alla rum har naturligtvis bjälkar i taket. Från två vackert stensatta innergårdar, med planteringar och porlande vatten, har alla gäster sin egen ingång.

Vi lagar traditionell skånsk mat från grunden. Prova gärna det berömda smörgåsbordet till lunch, och efteråt kan ni ta en promenad i den vackra trädgården innan ni fortsätter mötet.

Hålligång eller koppla av

Här finns det många aktiviteter att välja mellan. Varför inte tävla mot varandra i en fartfylld poängjakt eller kanske prova blåsinstrument och starta er egen orkester? Ett musikquiz före maten eller en nostalgitripp genom de fyra sista årtiondena? Valmöjligheterna är många. Runt Margretetorp finns stora grönområden om ni själva önskar sätta ihop någon aktivitet eller kanske bara ströva omkring i de vackra omgivningarna. Vi har boulebana och utespel till utlåning. Vid vår bastu finns två spabad utomhus som ni gärna får använda med fantastiskt utsikt över Kägle Å som rinner genom trädgården. Önskar ni bara ta det lugnt efter dagens möte får ni gärna sitta i vår stora lobby framför brasan och bara koppla av och njuta av lugnet.

Vi erbjuder konferenslokaler från det lilla mötet till stora konferenser på 250 deltagare.

Gör en konferensförfrågan

Vi är medlemmar i Svenska möten.

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.
Att Margretetorps Gästgifvaregård är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Margretetorps Gästgifvaregård äger Svenska Mötens tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggninagr runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Svenska Möten- utvalda konferensanläggningar

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten

Få erbjudanden och tips
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev