Om Margretetorp

Lugn och vacker miljö

Här finner du lugnet. I vår vackra korsvirkesgård på Hallandsåsens solsida kan du koppla av. Margretetorps Gästgifvaregård ligger i kanten av den gröna bokskogen, omgiven av en underbar park.

Hotell

Margretetorps Gästgifvaregård är en skånsk gästgivargård i dess rätta bemärkelse. Gården är helt byggd i korsvirke och alla rum har naturligtvis bjälkar i taket. Från två vackert stensatta innergårdar, med planteringar och porlande vatten, har alla gäster sin egen ingång. Alla 58 gästrum är stora och smakfullt inredda, med fin utsikt över park och omgivningar. Alla våra rum är rökfria, och vi kan erbjuda särskilda rum för dig som är allergisk, för dig som är rörelsehindrad samt rum där du får ha med ditt husdjur (mot tillägg).

Läs mer om vårt Hotell

Restaurang

Köket på en gästgivargård i Skåne har en självklar särställning och traditioner tycker vi att man ska följa. I alla fall när det gäller mat. De skånska mattraditionerna är mycket viktiga hos oss, och vår restaurang kan stoltsera med delikatesser från traktens skog och mark. Köket följer årstidernas skiftningar och tar vara på de bästa ur de skånska gårdarnas råvaror. På våren serverar vi sparris och lax, vid påsken lamm och om hösten vilt som rådjur, hjort, vildsvin och fasan. Självklart serveras gås, med alla tillbehör, i november och hela december lockar vi med vårt stora, skånska julbord. Vi avslutar året med ett hejdundrande jul- och nyårskalas.

Det stora smörgåsbordet dukas fram varje dag under perioden april-november. Under januari-mars står det uppdukat på helgerna samt vid större beställningar. För information om övrig tid, ring gärna hovmästaren och hör efter på tel 0431-45 44 50. Hos oss kan du njuta av härlig, hemlagad mat i genuin miljö.

Läs mer om vår Restaurang

Konferens

Vi kan erbjuda den perfekta konferensmiljön med våra elva välutrustade konferens- och grupprum. Goda fikapauser. Vackra omgivningar att ta stärkande promenader i. Stora härliga gästrum, med sköna sängar. Och självfallet riktigt läcker mat i en ombonad och genuin miljö. På kvällskvisten kan ni koppla av och sitta ner i lobbybaren och njuta av den sprakande brasan. Hålligång? Det väljer ni helt själva. Vi har flera roliga aktiviteter att erbjuda.

Läs mer om våra Konferenser

Få erbjudanden och tips

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Våra populära paket

Julbordspaket helg

Njut av julen på skånsk gästgifvaregård.

Pris från 1495 kr/person

Läs mer och boka

Julbordspaket vardag

Ett skånskt traditionellt julbord i stämningsfull miljö

Pris från 1390 kr/person

Läs mer och boka

Paket Puffar

Margretetorpspaket

Njut av skånsk traditionell mat, bo i mysiga hotellrum oc...

Pris från 1330 kr/person i dubbelrum

Läs mer och boka

  • Svanenmärkt
  • Skånska möten
  • Svenska möten
  • Visita

Boka bord i vår restaurang Boka