Lediga tjänster

Margretetorps Gästgifvaregård är ett av Sveriges äldsta gästgiverier med anor från 1300-talet. Verksamheten innefattar hotell med 116 bäddar, restaurang med 240 sittplatser, festvåning med 120 sittplatser, cocktailbar. Vi arbetar i drivande team där samarbetsförmåga och flexibilitet är en viktig ingrediens.

Vi söker just nu efter:

Kock

Vill du bli en del av vårt köksteam på Margretetorp Gästgifvaregård? Har du treårig restaurangutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet som kock eller kallskänka - då kan detta vara något för dig! Margretetorps kök strävar efter att ta tillvara på traditionell skånsk matlagning presenterat på ett klassiskt men ändå nyskapande sätt. Vi serverar vårt populära smörgåsbord nästintill årets alla dagar och utöver det har vi en säsongsanpassad á la carte meny.

Om dig
Gemensamt är att vi har vi ett genuint intresse för yrket där vi lagar traditionell svensk mat med förstklassiga råvaror. Här serveras mat från 1 person till flera 100 mellan varven. Men oavsett antal så ska service och kvalitet genomsyra hela verksamheten och detta ska därför vara en självklarhet även för dig. Vi arbetar i drivande team där samarbetsförmåga och flexibilitet är en viktig ingrediens. Du ska ha relevant utbildning och gärna arbetat ett par år inom detta yrke. Driven, flexibel, tycker om att jobba i team samt självständigt. Du har lätt för att samarbeta samt inge förtroende när du säljer in dina idéer. Du är mycket serviceinriktad och social. Hälsa och omsorg om miljön är kärnfrågor inom vår verksamhet vilket innebär att du även skall ha intresse och förståelse för en hållbar livsstil. Du kan och vill ta egna beslut samt att du motiveras av ett högt tempo.

Arbetstider:
Tjänsten innefattar arbete alla dagar i veckan enl. schema även kvällar och helger.

Grundläggande krav
3-årig hotell och restaurangutbildning alternativt liknande utbildning eller motsvarande praktiska kunskaper.
B-körkort då vi ligger på landet.

Lön: enligt överenskommelse

Din ansökan:
Ansökan mejlas till: jimmy.bay@margretetorp.se

Tjänsten skall tillträdas snarast

Få erbjudanden och tips

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

  • Svanenmärkt
  • Skånska möten
  • Svenska möten
  • Visita

Boka bord i vår restaurang Boka