Lediga tjänster

Restaurangchef 

Vi söker dig som gillar och har ett brinnande intresse för service, mat och dryck. Du är trygg som person och nyfiket modig på ett ödmjukt sätt. Du inspireras av att få leda, organisera och sälja samt av att motivera och entusiasmera dina medarbetare.

Som restaurangchef kommer du att rapportera direkt till VD i frågor som rör den dagliga verksamheten och ingå i ledningsgruppen. Du har resultat-, kvalitet- och uppföljningsansvar och brinner för att utveckla och effektivisera. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av budgetarbete, Revenue Management och kalkylering. Du kommer ansvara för restaurangen med plats för 240 gäster samt 2 festvåningar. Menyerna varierar beroende på säsong. Det krävs både bred och djup kunskap för att matcha och överföra våra gästers förväntningar på alla plan. Ditt värdskap internt och externt är en viktig faktor.  Att ha ett bra samarbete med köksmästaren och köket är naturligt för dig och en del av din vardag för att få en bra produkt och upplevelse för gästen. Vi ställer krav på att du har ett genuint intresse för och god kunskap om mat och dryck.

En stor del av jobbet är att coacha medarbetare samt att vara delaktig i det dagliga arbetet tillsammans med dem. Du har fullt personalansvar över restaurangpersonalen. Det här gör att vi ställer krav på goda ledaregenskaper och tidigare erfarenhet av att leda och introducera personal. Du ansvarar för personalen, bemanning, schemaläggning och service.

En annan viktig del i arbetet är att sälja in vår anläggning genom nätverkande och uppsökande verksamhet. Du kommer också att koordinera stora arrangemang och fester.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom hotell & restaurang och meriterande är om du är utbildad sommelier. Du har tidigare haft en ledande befattning inom restaurang och att du har arbetat på liknande hotell eller restaurangföretag är meriterande. I vår internationella miljö är det också viktigt att du uttrycker dig väl på engelska i både tal och skrift samt svenska som är det språk vi använder internt i företaget.

Verksamheten innefattar hotell med 116 bäddar, restaurang med 240 sittplatser, festvåning med 120 sittplatser, cocktailbar 

Arbetstider:

Tjänsten innefattar arbete alla dagar i veckan enl. schema även kvällar och helger.

Tillsvidare anställning

Tillgång till egen bil

Lön: Fast lön

 

Din ansökan:

Ansökan mejlas till:

nirmal.csaszar@margretetorp.se märkt med ”Restaurangchef”

Tjänsten skall tillträdas snarast

Få erbjudanden och tips
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev