Privat policy

Denna sekretess- och cookiespolicy informerar dig om hur vi använder personuppgifter som lämnas in till oss, eller personuppgifter som samlas in av oss online (med hjälp av cookies). Denna policy är tillgänglig på vår webbplats.

Innehåll

Cookies
Personuppgiftspolicy
Säkerhet
Teknik
Ändringar

Cookies

Denna webbplats använder cookies. Cookies används för att samla in statistik om våra besökare och ge tillgång till medlemssidor.

Sessioncookie: Håller reda på om du är inloggad på vår webbplats samt för att anpassa innehållet på webbplatsen baserat på dina tidigare gjorda val.

Statistikcookie: Används för att mäta trafik och surfbeteenden, t.ex. om man besökt vår webbplats tidigare eller inte och skapa förståelse över hur enskilda besökare använder vår webbplats

Sociala-medier-cookie: Knappar på vår hemsida ger er möjlighet att dela innehåll på sociala medier (Facebook, Twitter, Google+). Dessa tjänster sätter 3:e parts cookie på vår webbplats.

Om du inte vill lagra cookies finns det flera sätt för dig att förhindra det.

  • I din webbläsares inställningar kan du stoppa den från att lagra cookies. Tänk dock på att vissa hemsidor fungerar sämre utan cookies, t ex att det kan försvåra tillgången till medlemssidor och att vissa funktioner slutar att fungera.
  • Du kan rensa bort cookies från din hårddisk. Det gör dock att inställningar du gjort på vissa sajter inte längre finns kvar.
  • Har du en nyare webbläsare har den ofta stöd för så kallad privat surfning (inkognito). Det betyder att alla cookies rensas bort varje gång du stänger din webbläsare.

Personuppgiftspolicy

1. INSAMLING AV INFORMATION

Vi samlar in information från dig när du gör en bokning hos oss, registrerar dig för vårt nyhetsbrev, gör en bokningsförfrågan via formuläret på vår webbplats, anmäler dig till något av våra arrangemang eller deltar i en tävling. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer och vilket företag/organisation du arbetar på (gäller ej privatgäster). Önskas bokningsbekräftelse per post så registreras även postadress.

2. HUR VI ANVÄNDER INFORMATIONEN

Att spara kontaktuppgifter är en viktig del i hur vi på ett effektivt sätt kan hantera bokningar. Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

  • Administrera bokningen
  • Kontakta dig via e-post
  • Kontakta dig via telefon vid brådskande ärenden (t.ex för att lämna information till hotellgäster med sen ankomst)
  • Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning

3. E-HANDELSSÄKERHET

Vi är de enda som äger informationen som samlas in i vår organisation. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte.

4. UTLÄMNANDE TILL TREDJE PART 

Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Rättsliga förpliktelser har företräde och innebär att vi som företag inte kan agera utifrån kraven i GDPR innan vi fullgjort våra rättsliga förpliktelser (exempelvis bokföringslagen).

5. INFORMATIONSSKYDD

Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter. Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. bokning och fakturering), får tillgång till personligt identifierbar information. De datorer/servrar som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker miljö.

VI ANVÄNDER OSS AV COOKIES

Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen, genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.

6. AVSLUTA PRENUMERATION

Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din bokning och för att skicka nyhetsbrev. Om du inte längre önskar att ta emot vårt nyhetsbrev, så hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande.

7. SAMTYCKE

Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Säkerhet

Vi säkerställer att lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder vidtas för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkomst eller förstörelse, olaglig behandling eller oavsiktlig förlust eller skada.

Vi använder en säker server där dina personuppgifter behandlas och begränsar tillgången till personuppgifter inom organisationen. Bemyndigande att få tillgång till personuppgifter ges endast till individer inom organisationen, samt hos Personuppgiftsbiträdet, med det enda syftet att dessa ska kunna utföra sina arbetsuppgifter.

Teknik

Denna webbplats följer de standarder W3C har skapat för utveckling av moderna hemsidor. Det betyder att sidans information är separerad från dess design genom att HTML 5 används för att strukturera informationen, och att CSS används för att applicera designen. Denna webbplats är producerad av DigiFactory webbyrå i Halmstad.

Navigera med ditt tangentbord

I de flesta webbläsare som finns på marknaden idag finns möjlighet att navigera enbart med hjälp av tangentbordet (utan att använda sig av mus).

  • ALT + pil vänster tar dig tillbaka till sidan du sist besökte
  • ALT + pil höger tar dig ett steg framåt om du har backat med kommandot ovan
  • ENTER väljer en länk eller skickar formulär
  • TAB hoppar mellan länkar och formulärfält

De genvägar som finns tillgängliga på denna webbplats är:

  • S - Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet
  • 0 - Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation
  • 1 - Startsida

Sättet att använda sig av dessa genvägar skiljer sig lite beroende på vilken webbläsare du använder.

  • Mozilla FireFox trycker du ned ALT + SHIFT + (genväg) samtidigt.
  • Google Chrome trycker du ned ALT + (genväg) samtidigt.
  • Safari trycker du ned ALT + (genväg) samtidigt.
  • Internet Explorer trycker du ned ALT + (genväg) samtidigt följt av ENTER
  • Opera trycker du ned ALT + (genväg) samtidigt.

Se fler tangentbordsgenvägar.

Ändringar i denna sekretesspolicy

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna sekretesspolicy efter behov, till exempel för att följa ändringar i lagar och förordningar. En sådan förändring kommer att publiceras på vår webbplats.

Få erbjudanden och tips

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Våra populära paket

Julbordspaket vardag

Ett skånskt traditionellt julbord i stämningsfull miljö

Pris från 1255 kr/person

Läs mer och boka

Julbordspaket helg

Njut av julen på skånsk gästgifvaregård.

Pris från 1345 kr/person

Läs mer och boka

  • Svanenmärkt
  • Skånska möten
  • Svenska möten
  • Visita

Boka bord i vår restaurang Boka