Våra rum

En plats där du blir utvilad.

Njut av ett vackert och rymligt rum med specialdesignade franska möbler i massivt körsbärsträ. Rummen har Grangesängar av högsta klass med madrasser som är specialtillverkade för Margretetorps Gästgifvaregård. Allt för att du ska känna dig riktigt utvilad efter en natt på gästgiveriet.

I rummet finns det kylda drycker och eget badrum med toalett. Du kan välja mellan att bo i en svit, ett hörnrum eller ett vanligt dubbelrum.

Du har din egen ingång från en av våra två innegårdar där du kan njuta av vackra växter i en rofylld miljö.

Vi vill att alla ska kunna bo hos oss och kan erbjuda rum för dig med allergi och rum för dig som är rörelsehindrad. Din fyrbenta vän är också välkommen att bokas in hos oss i anpassade rum mot ett tillägg och får självklart en egen liten säng.  För alla gästers trivsel är husdjur ej tillåtna i andra lokaler, än i våra anpassade hotellrum.

Samtliga rum är rökfria. 

Lyxig morgonrock

Tänk på den där härliga känslan när du virar in sig i en skön morgonrock på kvällen innan du går och lägger dig och på morgonen när du vaknar. Om du bor i en av våra sviter eller om du har gjort ett lyxigt tillval kan du värma dig med en fin morgonrock från Beach House Jersey Sheets.

Få erbjudanden och tips

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

  • Svanenmärkt
  • Skånska möten
  • Svenska möten
  • Visita

Boka bord i vår restaurang Boka