Aktiviteter i juletider!

Kombinera ert möte & konferens med en härlig jul aktivitet!

Aventi är en av våra samarbetspartners som erbjuder passionerade upplevelser som stärker er företagskultur och ert varumärke. De skapar glädje och gemenskap genom engagerade möten och events som går rakt in i hjärtat och ger minnen för livet.

Här är några tips från Aventi vad ni kan hitta på under juletider!

PEPPARKAKSBYGGE (1,5h)
Lagvis tilldelas ni pepparkaksdelar, kristyr och godis för dekor. Med hjälp av detta kryddat med en stor portion kreativitet ska ni nu skapa kvällens mästerverk! Vem skapar det mest kreativa pepparkakshuset, som sällan blir just ett hus – utan något helt annat. Fantasin sätter gränserna! När mästerverken är klara väntar vernissage och vi utser den finaste och mest kreativa skapelsen.

JULSTRESSEN (1h)
Lagvis ställs ni inför ett antal utmaningar där ni på 60 sekunder skall lösa uppgiften! Blandade lekfulla grenar med kopplingar till julen ska utföras. Varje lag väljer ut en lagkamrat per omgång som skall möta de övriga lagens utmanare. En rolig aktivitet som bjuder på många skratt!

CHRISTMAS MISSION – UTOMHUS (1h)
Varje lag tilldelas en ryggsäck och surfplatta och ska med hjälp utav dessa navigera sig runt i området. Vi har lagt ut ett 30-tal punkter, väl framme vid punkten plingar det till i surfplattan och laget skall besvara en fråga, lösa en julig gåta eller ett kreativt fotouppdrag, kanske med hjälp av rekvisitan vi gömt i ryggsäcken. Missa inte sluttiden i mål för att ha chans att vinna hela tävlingen!

Välkommen att kontakta oss för fler tips, frågor och bokning på konferens@margretetorp.se.Få erbjudanden och tips

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Våra populära paket

Gästis Brunchpaket

Pris från 1990 kr/person i dubbelrum

Läs mer och boka

Yogahelg nära naturen

Pris från 3280 kr/person i dubbelrum

Läs mer och boka

Påsk på Margretetorp

Pris från 1775 kr/person i dubbelrum

Läs mer och boka

Margretetorpspaket

Pris från 1640 kr/person i dubbelrum

Läs mer och boka

  • Svanenmärkt
  • Skånska möten
  • Svenska möten
  • Visita

Boka bord i vår restaurang Boka