Vi serverar dagens lunch i herrgårdsmiljö endast 10 minuter ifrån Ängelholm.
Vecka 44
Serveras vardagar mellan kl 11:30-15:00
Måndag
Hjortfärsjärpar med blomkål, krämig tzatsiki, rostad paprika, ugnspotatis med rosmarin och picklad rödlök
Tisdag
Wallenbergare med potatispuré, lökslungade gröna ärtor, brynt smör, rårörda lingon
Onsdag
Gryta från rödvinsmarinerad hjorthögrev med stekt fläsk, kantareller, salladslök, palsternackor och potatis
Torsdag
Björnbärs glaserad kalkonbröstfilé med brysselkål, potatismos och rostad vitlöksskysås
Fredag
Ugnsrostad pluma med rostad broccoli, grillad citron, potatis och vinägrette från tomat och kapris
Veckans Fisk
Fisk och skaldjursgryta med morötter, tomat, potatis aioli, krutonger och dillolja 165 Kr
Veckans Gröna
Bakad muscatpumpa med svartkål, pumpakärna, hasselnötter, brynt smör och blåmögelost
155: -, inklusive salladsbuffé, bröd, smör, kaffe, te.
Välkomma!
Bli en stamgäst du också!
Önskar du få vår veckomeny - anmäl dig som prenumerant.