Är du en passionerad kock

Lediga tjänster

Vi söker en passionerad kock till Margretetorp Gästgifvaregård

Brinner du för mat, svenska smaker och fina råvaror? Är du nyfiken, kreativ och vill vara en del av ett köksteam med höga ambitioner? Då kanske det är just dig vi söker!

På Margretetorp Gästgifvaregård lagar vi mat med hjärta och tradition – men vi är inte rädda för att tänka nytt. Vår mat är förankrad i det svenska köket men med inslag av modern fine dining. Nu söker vi en ny kock till vårt team som vill vara med och lyfta vår matupplevelse till nästa nivå.

Vem är du?

Du är en person som brinner för mat – inte bara under arbetstid, utan även privat. Kanske följer du mattrender, testar nya smakkombinationer hemma eller blir lycklig av ett riktigt bra upplägg.

Du har en positiv attityd och trivs i ett kök där det händer mycket. Du gillar att samarbeta med andra, men tar också gärna egna initiativ när det behövs. Att anpassa dig till olika situationer och arbetsuppgifter är en självklarhet för dig – oavsett om det handlar om frukostförberedelser, à la carte eller ett större event.

Du behöver inte ha lång erfarenhet, men du ska ha arbetat i kök tidigare och förstå grunderna. Har du erfarenhet av svensk matlagning är det ett stort plus. Viktigast är att du har driv, nyfikenhet och en vilja att utvecklas – tillsammans med oss.

Vi erbjuder dig

  • En vacker arbetsplats vid Hallandsåsens sluttning

  • Ett kök där svenska smaker möter kreativitet

  • Ett glatt team med mycket energi och arbetsglädje

  • Möjlighet att påverka menyer och utvecklas som kock

  • Arbetstider som inkluderar dag, kväll och helg enligt schema

Ansökan

Vill du vara med och skapa matupplevelser som gästerna minns?
Skicka din ansökan till: martin.zerman@margretetorp.se

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Martin Zerman på +46 76 221 74 30

Välkommen till Margretetorp – där tradition och framtid möts i köket!

Få erbjudanden och tips

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Svanenmärkt Skånska möten Visita Weddingtimes Konferensbokarna

Boka bord i vår restaurang Boka