Vi serverar dagens lunch i herrgårdsmiljö endast 10 minuter ifrån Ängelholm.
Vecka 50
Serveras vardagar mellan kl 11:30-15:00
Måndag
Bruna bönor med stekt fläsk, kokt delikatesspotatis, picklad rödlök och grönkål
Tisdag
Hjortfärslimpa med haricots verts, pressgurka, rårörda lingon, gräddsås och rostade potatis
Onsdag
Coq au vin på kycklingklubba med svamp, stekt lök, morot, svartrot och potatisstomp
Torsdag
Hängbakad Fläskkarré glacerad med cider serveras på en mos av rostade potatis, ugnsbakade morötter och picklad lök
Fredag
Majskycklingbröst med krämig savoykål, stekt kantareller, timjansås och kokt kulpotatis
Veckans Fisk
Smörbakad torsk, rostade rotselleri, rårörda lingon, hasselnötter och krasse 165 kr
Veckans Gröna
Konfiterad jordärtskocka med misomayonnaise, stekt shiitakesvamp, Salladslöksvinäger och jordnötter
155: -, inklusive salladsbuffé, bröd, smör, kaffe, te.
Välkomma!
Bli en stamgäst du också!
Önskar du få vår veckomeny - anmäl dig som prenumerant.