Bröllopsmässa på Margretetorp

Välkommen till årets mest romantiska händelse – Bröllopsmässan på Margretetorp den 20 oktober! 

Drömmer du om den perfekta bröllopsdagen? Då är detta evenemanget för dig! Margretetorp, med sin charmiga atmosfär och vackra omgivningar, kommer att förvandlas till en bröllopsdröm där du kan hämta inspiration, träffa professionella leverantörer och planera din stora dag.

  • Upptäck de senaste bröllopstrenderna med vackra visningar och uppvisningar av brudklänningar, smycken och blomsterarrangemang.
  • Mingla med erfarna bröllopsplanerare och få värdefulla råd för att göra din dag oförglömlig.
  • Utforska mässans olika montrar med allt från exklusiva brudkläder till eleganta inbjudningar och fantasifulla tårtor.
  • Registrera dig för chansen att vinna fantastiska priser och erbjudanden.

Spara datumet för en dag fylld med kärlek, inspiration och fantastiska möjligheter på Margretetorp!

Tid 10:00 - 15:00

Fritt inträde för besökare

Sidan uppdateras kontinuerligt med informartion om utställare med mera, klara utställare ser du nedan

DJ Winqvist

Under mer än 30 år har jag underhållit på fester, nattklubbar och företagsevent med massor av sköna låtar, quiz och happenings. Men framförallt har det varit många brudpar och bröllopsfester. Detta ligger mig varmt om hjärtat då det är något fantastiskt att få vara en del av.

Mitt motto och devis är Bröllop Med Mycket Kärlek, Musik & Gemenskap då jag med mitt Deluxebröllops paket följer brudparet från utomhusvigsel/mingel ända fram tills sista dansen och kramkalas. Här höjer vi stämningen, involverar gästerna, det skrattas, dansas, sjungs och glädjen slår i taket.
Deluxebröllopspaketet! När ni vill ha det lite mer personligt och Livets Fest, Partybröllop. 

Med det stora nätverk/Dj förmedling som finns kring oss ordnar vi backup Dj, ljud, ljus, PA teknik, vigsel-solist/sångare, saxofonist,  livemusik, trubadur, magiker och andra spännande akter.

För mer info, bilder och videos är det bara att kontakta oss på valfritt sätt. Vi finns här som ett bollplank när det gäller bröllopsfest, planering, koordinering, tips och råd

Guldsmed Rebecca Falck

”Bakom varje smycke finns berättelse om våra känslor”

Rebecca har i höst öppnat sin guldsmedsbutik i Helsingborg och hon, om någon, förstår precis vad det handlar om när människor kommer för att få råd och vägledning till ett nytt unikt smycke. Hon lyssnar, ger råd och skapar en design efter din berättelse och ditt behov.

 

”Ett vackert smycke binder samman själ och hjärta och kan ha en stor symbolisk betydelse för människors liv. Min uppgift är att ta in känslorna och skapa det helt rätta smycket”

 

Bröllopskoordinator - Therese Ekman

Jag hjälper brudpar att förverkliga deras drömbröllop. 
Tillsammans planerar vi, utför och minns er dag.
Utgår från Göteborg men reser gärna för er

DuoBergh

En String duo med många år av bröllopserfarenhet.

My Audio Guestbook

Välkommen till vår fantastiska My Audio Guestbook där röstmeddelanden blir till minnen som varar för evigt! Glöm de vanliga tråkiga gästböckerna där du bara kan skriva en kort hälsning. Hos oss kan du låta din röst skapa magi!

Här kan du lämna dina mest minnesvärda hälsningar, skämt, sånginsatser eller kanske till och med en liten röstbaserad ståuppkomedi! Vårt mål är att få dig att skratta högt och göra varje tillfälle till en oförglömlig fest!

DJ Chris

Med mer än 4000 spelningar i 12 olika länder, är Chris idag en av Sveriges mest efterfrågade event-DJs

Chris är oerhört teknisk och älskar att överraska med musik. 

Mingle & Share

Låt dina gäter dela sina mest minnesvärda bilder på er i ett liveuppdaterat bildspel under ert bröllop.
Denna digitala ingrediens är en ny möjlighet för ert bröllop. Inga appar krävs, allt sköts via en QR-kod och webbläsare i dina gästers mobiltelefoner.
Det är en molnbaserad lösning när du vill mingla och dela snaps live.

Mikaela Schonning - Fotograf

Mikaela heter jag, 36 år gammal från Kungsbacka. ÄLSKAR havet, kaffe, yoga, bakverk, skidåkning och solnedgångar.. Morgonmänniska som är uppe med tuppen och har alltid 2-3 eller 11 projekt igång samtidigt!

Min bildstil är varm, mjuk och äkta. Jag fångar känslorna och stämningen i nuet och finns med er hela dagen. Min absoluta favoritstund är "golden hour", att ta bilder i vackert varmt solnedgångsljus.

Jag erbjuder också highlightfilm i kombination med fotografering och har alltid med mig en assistent när jag fotograferar.

WeddingStore Malmö

Vi välkomnar blivande brudar av alla storlekar, former och identiteter! Alla förtjänar att få känna sig som den vackraste bruden på sin bröllopsdag.

I vår fina lounge får du ditt eget provrum som ligger avskilt från butiken. Här kan du i lugn och ro prova brudklänningar tillsammans med dina nära och kära.

Vill du lyxa till det lite extra då bokar du vår VIP-provning, där ni får en flaska bubbel, matiga tilltugg och butiken helt för er själva. En minnesvärd upplevelse

Passiflora

Din blomsterdröm - Vår passion

Dagen när kärleken ska förenas är en efterlängtad dag med mycket planering.

Vi hjälper er att få till den där speciella känslan där alla detaljer stämmer. Blommor kan förhöja klänningen, dukningen eller varför inte bröllopsbilen ni åker i. 

Vi har stor erfarenhet att jobba med cateringfirmor och bröllopslokaler och över 20år som florister.

Makeup By Eve

Att möta människor och skapa lyxig makeup för alla tillfällen har alltid varit min drivkraft och passion. Och att få göra brudar sin bästa version av sig själva på sin bröllopsdag är något jag brinner för.

Alice Grevholm - Fotograf

Jag heter Alice och det är jag som är Grevholm Photography. Jag bor i södra Halland med min man och våra två katter.

Skogen, stickade tröjor, levande ljus, vintage inredning och lakrits är några saker jag tycker mycket om.

Med över 15 års erfarenhet och en absolut livslång kärlek för fotografi förevigar jag bröllop på ett naturligt sätt.

Min bildstil är jordnära och moody, och färgerna är varma och dova.

Letters By Sofie

Sofie är en konstnär som skapar personliga trycksaker till ert bröllop och event.

Med stor koncentration och tålamod har hon lärt sig kalligrafi på högsta nivå och kan sätta det där lilla extra personliga på era trycksaker.

Lyxxa

Förverkliga din bröllopsdröm hos Lyxxa – Sveriges största smyckesbutik.
På Lyxxa i Helsingborg hjälper vi dig att designa och tillverka din drömring precis hur du vill ha den. Vi erbjuder även under vårt egenutvecklade varumärke, Lyxxa Design, en av Sveriges mest omfattande kollektioner av förlovnings- och vigselringar. Våra guldsmeder formar varje ring med kärlek och expertis, användande endast 100% återvunnet guld, präglat med Lyxxas egna stämpel som garanti för enastående kvalitet. Resultatet blir inte bara en ring, utan en investering i kärlekens namn. Boka rådgivning hos oss genom att ringa 042-20 39 00 eller på www.lyxxa.se och låt fantasin flöda!

Vi erbjuder även brudstyling där vi hjälper dig att matcha smycken och accessoarer  till din stora dag! Detta bokar du även hos oss via 042-20 39 00 eller på www.lyxxa.se. Vi erbjuder ett brett sortiment från olika välkända varumärken som Ole Lynggaard, Georg Jensen, Efva Attling, Sandberg, By Birdie och många fler! Varmt välkommen till oss. Låt oss skapa något magiskt tillsammans.

Få erbjudanden och tips

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Våra populära paket

Gåspaket

Läs mer och boka

Julbordspaket

Läs mer och boka

Margretetorpspaket

Läs mer och boka

Gästis Lyxweekend

Läs mer och boka

  • Svanenmärkt
  • Skånska möten
  • Svenska möten
  • Visita

Boka bord i vår restaurang Boka