Festlokaler

Rymliga festlokaler

Margretetorp Gästgifvaregård har festlokaler för alla tillfällen. För ett evenemang för 150-200 personer finns det gott om plats, i vår rymliga festlokal med en balkong som har en fantastisk utsikt över trädgården. En rejäl takhöjd ger utrymme för fantasin i utsmyckning och det finns scen och teknik för exempelvis tal eller DJ. Kankse ett vackert trädgårdsbröllop under trädkronorna?  Vi kan erbjuda ett tält i trädgården eller på trädäcket, 6x6kvm. För mindre evenemang har vi flera mysiga lokaler eller dukar vi upp i en av matsalarna i vår gemytliga restaurang. Era gäster kan bo över på vårt mysiga hotell i något av de 58 hotellrummen. 

Vi kan erbjuda såväl en modern miljö med teknik för framträdanden och spex som stillsamma och romantiska omgivningar för det lilla sällskapet. Det är bara fantasin som sätter gränser, här har vi haft allt från stjärnhimmel, volanger till inlyft bil i våra lokaler.

Vi hjälper dig gärna att hitta en lämplig plats för just din fest eller ditt bröllop som passar antal gäster, önskad stämning och aktiviteter. Vi serverar vid bord och anordnar pampiga bufféer – allt enligt dina önskemål.

Hyr hela anläggningen

Är ni ett sällskap som vill få exlusiv rätt till Margretetorps Gästgifvaregård? 
Hyr hela hotellet ihop med festlokal eller kanske del av restaurangen. Vi hjälper er skräddasy efter era behov och önskningar.

kontakta oss 

Få erbjudanden och tips

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

  • Svanenmärkt
  • Skånska möten
  • Svenska möten
  • Visita

Boka bord i vår restaurang Boka