Omtanke i varje detalj

Bröllop & fest

Foto:Mickael Tannus

Foto:Mickael Tannus

Bröllop och fest ligger oss varmt om hjärtat. Vackra bröllop, den stora födelsedagsfesten, dop/namngivning eller annan speciell tillställning?

Vi erbjuder er ett helhetskoncept här på Margretetorps Gästgifvaregård. I en naturskön miljö med en parkliknande trädgård tillsammans med små broar och bäckar blir det en vacker inramning för ert arrangemang. 

Det där med att gifta sig är riktigt härligt. Inte nog med att ni får deklarera er eviga kärlek till varandra, ni får dessutom chansen att fira dagen med släktingar och vänner. Margretetorps Gästgifvaregård har haft många bröllopspar som gäster över åren. Både de som haft sin vigsel och fest här och andra som valt att komma hit för bröllopsnatten. Många har återkommit för att fira sina efterföljande bröllopsdagar med en romantisk middag på tu man hand med minnena som sällskap.

Hos oss kan vi anordna allt från det exklusiva bröllopet i vår Wasa-sal till det bondromantiska i Stallet och det mindre i restaurangen. Vår stora parkliknande trädgård är ljuvlig för en vigsel under de gröna trädkronorna. Det finns möjlighet att komplettera med vårt tält.

Våra lokaler

Vi vet hur viktig dagen är och har både vana och kunskap om hur bröllopsfesten blir till en härlig tillställning. Du kan få hjälp med allt från vilken lokal som passar, hur menyn ska utformas, tips på bra band för musiken till vilka bröllopstraditioner som finns och blomsterarrangemang. Om ni redan vet hur allt ska vara så hjälper vi er att förverkliga era planer. Vi finns helt enkelt här för er så att ni kan koppla av och njuta av ert bröllop. 

Hos oss får du en personlig kontakt hela vägen.

Kika gärna under fotogalleri där du finner foton från några av bröllopen hos oss. De vackra bilderna är tagna av Fotograf Denise och Mickael Tannus

Kontakt
0431- 45 44 50
brollop@margretetorp.se

Får vi kontakta dig och förutsättningslöst prata om era drömmar?

Få erbjudanden och tips

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

  • Svanenmärkt
  • Skånska möten
  • Svenska möten
  • Visita

Boka bord i vår restaurang Boka