Konferensservice

Vi tycker det viktigt att ni kan fokusera på ert möte och få en givande dag hos oss. Därför har vi vår konferensvärdinna som tar hand om er under hela er vistelse. Hon tar emot, visar lokalen och finns sedan tillgänglig under hela dagen. Kanske behöver ni i sista stund ändra fikatiden eller kopiera upp dagens program.

Konferensvärdinnan hjälper till med allt från att ha fikat framdukad till att arrangera om möblerna under pausen eller om ni behöver hjälp med tekniken. Hos oss ska ni känna att ni har 100 % service.

Innan ni kommer till oss är det Josefine som tar hand om alla detaljer. Hon ser till att ni kan känna er trygga med att allt är planerat och klart före ankomst. Hon hjälper gärna till med både att hitta en lämplig aktivitet och lämna vinförslag till kvällens middag. Tveka aldrig att kontakta oss, vi är här för er.

Mötescertifierade

Stolt presenterar vi våra medarbetare på konferensavdelningen som mötescertifierad av Svenska Möten!

Svenska Möten började med utbilda anläggningarna inom mötescertifiering med ett syfte att ge medarbetarna kunskap att fungera som rådgivare och säkerställa att mötets syfte och mål uppfylls på bästa sätt för deras kunder.

Läs mer om mötescertifieringen här

Få erbjudanden och tips

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

  • Svanenmärkt
  • Skånska möten
  • Svenska möten
  • Visita

Boka bord i vår restaurang Boka