Lockdown - Escape room

En hacker har lyckats bryta sig in i dina servrar och lagt beslag på företagets datafiler. De hotar att radera filerna inom 60 minuter. Hackern bryr sig inte om pengar, utan han vill att ni ska lösa hans utmaning i utbyte mot filerna. Om du och ditt lag visar er värdiga, så kanske han kan låta bli att radera allt...

Aktiviteten spelas i grupper om 3-6 deltagare tillsammans med surfplattor och övrig rekvisita. Lagen får hela tiden nya uppdrag som alla varierar i svårighetsgrad, som kan lösas i följd eller parallellt. Ju längre gruppen kommer - ju fler utmaningar behöver gruppen knäcka. Målet är att klara av övningar, samla bokstäver och till sist komma fram till det slutgiltiga lösenordet. Lockdown: Escape Game kan spelas var som helst och kräver inte ett individuellt rum för varje lag.

Lockdown: Escape Game är ett utmärkt sätt att testa och utmana kunskaper tillsammans med lagarbete i en jakt efter klockan. Spelarna måste tänka logiskt, använda sin intelligens, sin fingerfärdighet och förmåga att analysera mönster för att lyckas lösa utmaningen. Så spelare, var beredda att ge allt ni har för att vara först med att lösa hackerns utmaningar. Varning! Det kan vara mycket beroendeframkallande.

Se gärna detta klipp för mer information om aktiviteten:
https://www.youtube.com/watch?v=GIId3I8A9EQ

Se även nedan PDF med mer information.

Pris:
390 kr exkl. moms/person (körersättning tillkommer på ca: 1000 kr exkl. moms)
Minimipris är 8800 kr exkl. moms.

Tidsåtgång ca: 1,5 timmar.

Få erbjudanden och tips

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

  • Svanenmärkt
  • Skånska möten
  • Svenska möten
  • Visita

Boka bord i vår restaurang Boka