Combat Archery Tag

Det är dags att bege dig flera tusen år tillbaka i tiden och ställa dina överlevnadsinstinkter på prov, den här gången med två simpla verktyg, pil och båge. För att läget inte ska bli alltför skarpt använder vi självklart anpassade skumpilar. Under ca: 1,5 timmar får ni en instruktion, tävla i tre grenar och testa olika tekniker på "slagfältet". Möt dina kollegor i en episk kamp om äran och ta reda på om du har vad som krävs.

Combat Archery Tag är ett pilbågsspel där alla deltagare blir tilldelad varsin pilbåge och ska under spelets gång försöka träffa motståndarna med pilarna. Pilarna har vadderad spets, men låt inte det lugna dig allt för mycket. Det känns ändå!

Combat Archery Tag utspelas i vår stora trädgård och allt ni behöver är oömma kläder och ett gott humör.

"Spänningen hänger i luften, pulsen ökar och du känner hjärtat slå snabbare. Det kliar i fingrarna och du står redo för att kasta dig ut på slagfältet. På andra sidan kan du se motståndarna lika redo. Startsignalen ringer plötsligt i dina öron och allt du kan tänka på är att du måste hinna till pilarna först för att överleva. Nu är det ingen lek längre, nu är det på allvar. Det gäller att träffa eller bli träffad."

Pris:
Grundpris upp till 10 personer: 4 400 kr exkl. moms
Sedan 350 kr exkl. moms/person.
Minimipris 4 400 kr exkl. moms

Tidsåtgång: ca 1,5 timme (vid stora grupper kan det ta upp till 3 timmar)

Få erbjudanden och tips

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

  • Svanenmärkt
  • Skånska möten
  • Svenska möten
  • Visita

Boka bord i vår restaurang Boka